Babagan awake dhewe

Qingdao Huaxin Group Co., Ltd  dumunung ing sisih kulon park industri kutha, Jiaonan, kutha Qingdao, cedhak telu-lane dalan karo 100 meter adoh, railway Jiaoji, liuting bandara internasional, tilas bay Ferry, dharatan, segara lan transportasi udhara pranala , lokasi banget trep.

Perusahaan diadegaké ing taun 1998, wis digabungake karo ngrancang lan produksi, Manufaktur, instalasi, sales lan Enterprises foe layanan kanggo bisa rapet bebarengan. Casting wis dipunwiwiti kanggo mbentuk basa produksi domestik peralatan mesin. Company utamané Staff technical, Managers lan buruh workshop duwe luwih saka sepuluh taun pengalaman produksi ing teknologi industri casting. 

abx

produk utama:

(A) plate QXY seri baja, profile dijupuk jeblugan mesin resik-up, Q32 dilacak dijupuk jeblugan mesin resik-up, Q37 seri pancing jinis airless dijupuk jeblugan mesin cuci, Q38, Q48 seri chain Hanging dijupuk jeblugan mesin resik-up, seri Q69 alur plate baja, struktur dijupuk mesin jeblugan reresik. Q35 jinis turnable, Q76 jeblugan seri dijupuk mesin resik-up, QGW pipe seri baja tembok njawi mesin resik-up, Q31 drum-jinis resik-munggah mesin, S11series wedhi mixer.

(B) mesin Molding: seri Z143, seri Z145, seri Z146, Z148 seri
mesin inti shooting: Z86series, ZHTO600 / 700, ZH87series, Z94 seri
mesin Shell inti: Z95 seri

(C) Kapasitas produksi taunan saka 3000 kanggo 10000 seri ton saka wedhi resin-siji, baris produksi wedhi lempung. 

(D) janji ing kabutuhan khusus saka macem-macem kedhaftar saka resik-munggah saka mesin jawab wedhi lan macem-macem jinis desain mechanical, produksi.

Perusahaan kekuatan kuwat technical, teknologi produksi majeng, liya deteksi sampurna, sistem manajemen ilmiah lan sistem jaminan kualitas ketat sesuai karo syarat internasional kanggo mbukak. 

Our company bakal menyang "kapercayan + kualitas + inovasi + layanan" konsep marketing, teknologi produksi majeng, syarat kualitas ketat, sawetara sing kebak kontrol lan manajemen. Market -oriented reputasi, layanan tulus minangka ukuran sing.
Perusahaan kabeh Staff welcome wong saka sak donya kanggo nggabungake, welcome pelanggan anyar lan lawas teka lan nuntun karya.



Tampilan Online Chat!