Apron Koleksi dijupuk blasting Machine - China Qingdao efek Machine

Apron Koleksi dijupuk blasting Machine

Short Description:

Qingdao Huaxin sumber klompok dijupuk blasting mesin, dijupuk blasting kanthi kualitas dhuwur. paramèter technical minangka nderek: seri iki digunakake kanggo reresik lumahing, teyeng romoving, lan intensifikasi lumahing saben jenis casting ukuran tengah lan cilik, forging lan proyek. Iku cocok kanggo ukuran produksi diffenent, bisa ngadeg nggunakake Lone lan akeh unitscan uga dipigunakaké magepokan karo komponen conveyor dadi, nulis produksi resik garis-up. Q32 seri tumble sabuk ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Qingdao Huaxin sumber klompok dijupuk blasting mesin, dijupuk blasting kanthi kualitas dhuwur.

    paramèter technical minangka nderek:

    Seri iki digunakake kanggo reresik lumahing, teyeng romoving, lan intensifikasi lumahing saben jenis casting ukuran tengah lan cilik, 

    forging lan proyek. Iku cocok kanggo ukuran produksi diffenent, bisa ngadeg nggunakake Lone lan akeh unitscan uga dipigunakaké magepokan

    karo komponen conveyor dadi, nulis produksi resik garis-up. 

    Q32 jinis seri tumble sabuk dijupuk mesin blasting nduweni kaluwihan saka desain majeng, struktur cukup energi cilik 

    konsumsi lan efficiency dhuwur. 

    Tabel Keterangan

    paramèter unit Q326 Q3210 QR3210
    produktivitas T / H 0.6-1.2 3-5 1.5-2.5
    Loading Bobot kg 200 600 600
    Bobot maksimum
    saka One Piece
    kg 10 30 30
    Dia: meter saka Roller ing mm Dia: 650 Dia: 1000 Dia: 1000
    kasedhiya Kapasitas 0,15 0,4 0.3
    Pill Impelling Volume kg / min 100 250 250
    Volume Power Air m³ / h 2200 6000 5000
    Power boros kw 12.6 32,6 24,3
    Ukuran Njelaske nganggo bentuk garis mm 3681 * 1650 * 5800 3644 * 2926 * 5856 3972 * 2600 * 4768
    Machine Total Bobot kg 2340 5843 7400 

    Mesin dijupuk blasting bisa selaras ing sesuai karo macem-macem syarat.

    Supaya tuku mesin sing paling cocok kanggo workpieces, mangga nunjukaké rincian punika.

    1. Apa jenis workpiece sampeyan resik?

    2. Ukuran workpiece, dawa, amba, dhuwur lan bobot saka workpiece maksimum.

    3. Apa kapasitas produksi saben dina (8 jam)?

    4. Iku kesenengan yen sampeyan bisa nyedhiyani foto rincian workpiece kanggo kita.

    Adhedhasar katrangan iki informasi, usulan-usulan technical rinci bakal dikirim menyang sampeyan kanggo referensi.

    Golek banget mesin blasting jinis kualitas apron dijupuk digawe ing China salah siji saka manufaktur China paling gedhé lan supplier - Efek Machine, kang siji saka misuwur merek. Leveraging ing peralatan majeng lan Techniques unggul, kita bisa kurban sing kuwi karo akurasi dhuwur, efficiency dhuwur, kinerja dipercaya lan umure dawa. Welcome to produk kualitas barang saka pabrik profesional kita.

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!