Pipe Outer Wall Dijupuk blasting Machine - China Qingdao efek Machine

Pipe Outer Wall Dijupuk blasting Machine

Short Description:

Golek pipe kualitas baja banget tembok njaba dijupuk mesin blasting digawe ing China salah siji saka manufaktur China paling gedhé lan supplier - Efek Machine, kang siji saka misuwur merek. Leveraging ing peralatan majeng lan Techniques unggul, kita bisa kurban sing kuwi karo akurasi dhuwur, efficiency dhuwur, kinerja dipercaya lan umure dawa. Welcome to produk kualitas barang saka pabrik profesional kita. Steel Tube dijupuk blasting Machine: Punika wiyar dipigunakaké kanggo logam r ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Golek pipe kualitas baja banget tembok njaba dijupuk mesin blasting digawe ing China salah siji saka manufaktur China paling gedhé lan supplier - Efek Machine, kang siji saka misuwur merek. Leveraging ing peralatan majeng lan Techniques unggul, kita bisa kurban sing kuwi karo akurasi dhuwur, efficiency dhuwur, kinerja dipercaya lan umure dawa. Welcome to produk kualitas barang saka pabrik profesional kita.

    Steel Tube Dijupuk blasting Machine:
    Punika wiyar dipigunakaké kanggo rod logam, tabung baja, Petroleum, kimia, industri listrik. Ing proses mbentuk, Processing, ngangkut lan nyimpen saka Piece karya, bakal ana oxide nutupi, teyeng, slag, bledug, lenga lan liya-liyane ing lumahing. The Pipe dijupuk blasting Machine bisa nemtokke jeblugan dijupuk kuwat ing lumahing steel pipe ing negara asli, kanggo mbusak lapisan teyeng, welding slag lan oxide ukuran, lan kanthi mangkono diwenehi seragam luster metallic, kanggo entuk roughness lumahing cukup, lan nambah kualitas nutupi lan efek anti-karat, nglindhungi tabung lan ndawakake nggunakake gesang tabung baja.

    Paramèter technical minangka nderek:

     

    Koleksi jembaré cleaning efektif (mm) ukuran Inlet saka kamar dijupuk blasting (mm) Reresik dawa workpiece (mm) Ngaturaken kacepetan (m / min) kekandelan reresik workpiece (mm) Blasting volume (kg / min) kapasitas loading pisanan (kg) Ventilasi jumlahe (m3 / h) Total daya (kw)
    Q698 800 1600 × 800 1200-12000 0.5-4 3-60 4 × 120 4000 22000 90
    Q6912 1200 1200 × 400 1200-12000 0.5-4 3-60 4 × 250 4000 17560 78,3
    Q6915 1500 1700 × 400 1200-12000 0.5-4 1.5-60 4 × 250 4000 19000 113,5
    Q6920 2000 2200 × 400 1200-12000 0.5-4 3-60 6 × 250 4500 19550 156,6
    Q6925 2500 2700 × 800 3000-12000 0.5-4 3-60 6 × 250 4500 27758 204,8
    Q6930 3000 3200 × 800 2400-12000 0.5-4 3-110 6 × 360 8000 28050 224,55
    Q6940 4000 4200 × 400 4500-18000 0.5-4 4.5-100 8 × 360 11000 38000 293,6

    6362631425205072964115240


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!