Roller Koleksi dijupuk blasting Machine - China Qingdao efek Machine

Roller Koleksi Dijupuk blasting Machine

Short Description:

Golek banget mesin blasting jinis kualitas roller dijupuk digawe ing China salah siji saka manufaktur China paling gedhé lan supplier - Efek Machine, kang siji saka misuwur merek. Leveraging ing peralatan majeng lan Techniques unggul, kita bisa kurban sing kuwi karo akurasi dhuwur, efficiency dhuwur, kinerja dipercaya lan umure dawa. Welcome to produk kualitas barang saka pabrik profesional kita. Products Feature: Q69 roller jinis dijupuk mesin blasting mesin kanggo ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Golek banget mesin blasting jinis kualitas roller dijupuk digawe ing China salah siji saka manufaktur China paling gedhé lan supplier - Efek Machine, kang siji saka misuwur merek. Leveraging ing peralatan majeng lan Techniques unggul, kita bisa kurban sing kuwi karo akurasi dhuwur, efficiency dhuwur, kinerja dipercaya lan umure dawa. Welcome to produk kualitas barang saka pabrik profesional kita.
    Products Feature:
    Q69 roller jinis dijupuk mesin blasting mesin kanggo reresik piring baja lan profil baja. Iku banget jeblugan ing bagean kondisi baja asli kanggo mbusak teyeng lumahing, slag welding lan ukuran, nggawe iku nuduhake werna logam seragam lan nambah kualitas nutupi lan efek Nyegah karat.
    Kaluwihan:
    A. Tambah anti-lemes prodhuk lan logam mechanical komponen.
    B. konsentrasi kaku Njabut
    C. Prolonging urip migunani
    D. Ngoptimalake lumahing status technical bêsik karya
    E. Tambah efficiency cleaning kanthi cepet
    F. 10mm kekandelan liner SPMn13protective, umur kira 15000 jam
    sistem kontrol G. PLC, bisa entuk operasi otomatis .

    Koleksi Efektif cleaning widthmm) Ukuran Inlet saka kamar dijupuk blasting (mm) Reresik workpiece dawa (mm) Ngaturaken kacepetan (m / min) Reresik workpiece kekandelan (mm) Blasting volume (Kg / min) First loading kapasitas (kg) Ventilasi jumlahe (m3 / h) Total daya (kw)
    Q698 800 1600 × 800 1200-12000 0.5-4 3-60 4 × 120 4000 22000 90
    Q6912 1200 1200 × 400 1200-12000 0.5-4 3-60 4 × 250 4000 17560 78,3
    Q6915 1500 1700 × 400 1200-12000 0.5-4 1.5-60 4 × 250 4000 19000 113,5
    Q6920 2000 2200 × 400 1200-12000 0.5-4 3-60 6 × 250 4500 19550 156,6
    Q6925 2500 2700 × 800 3000-12000 0.5-4 3-60 6 × 250 4500 27758 204,8
    Q6930 3000 3200 × 800 2400-12000 0.5-4 3-110 6 × 360 8000 28050 224,55
    Q6940 4000 4200 × 400 4500-18000 0.5-4 4.5-100 8 × 360 11000 38000 293,6

    6362631512772193759606105


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!