Steel Plate Cleaning dijupuk blasting Machine - China Qingdao efek Machine

Steel Plate Cleaning dijupuk blasting Machine

Short Description:

piring Steel cleaning dijupuk mesin blasting Gunakake: mesin bisa siji-mati reresik kanggo bagean baja, piring baja (kudu nganggo manual loading) lan struktur ukuran cukup. Ora mung bisa mbusak kemampuan welding, nanging uga bisa nambah workpieces resistance lemes, lan tekan tujuan nambah kualitas utama lan lumahing Mesin iki cocok kanggo relief kaku lan teyeng njabut lumahan saka bangunan, kreteg lan gedhe-ukuran liyane aku industri baja -beam, ukuran gedhe st ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    piring Steel cleaning dijupuk blasting mesin

    Gunakake:
    Mesin kasebut bisa siji-mati reresik kanggo bagean baja, piring baja (kudu nganggo manual loading) lan struktur ukuran cukup. Ora mung bisa mbusak kemampuan welding, nanging uga bisa nambah workpieces resistance lemes, lan tekan tujuan nambah kualitas utama lan lumahing
    Mesin iki cocok kanggo relief kaku lan teyeng njabut lumahan saka bangunan, kreteg lan gedhe-ukuran liyane aku industri baja -beam, struktur ukuran baja ageng saka industri baja H-kacang. Ii uga ditrapake kanggo teknologi lukisan, teyeng njabut lumahan saka piring baja, bagean lan struktur kanggo kapal, mobil, stock Rolling, kreteg, mesin lan industri!

    paramèter Technical:

    jeneng Q698 Q6910 Q6912 Q6915 Q6920 Q6925 Q6930 Q6935 Q6940
    ukuran reresik Steel plate (mm) Length 2000-9000 2000-9000 3000-9000 3000-9000 4000-12000 4000-12000 6000-12000 6000-12000 6000-9200
    Jembar 800 1000 1200 1500 2000 2500 3000 3500 4000
    nglukis 2-35 2-35 2-40 2-45 3-50 4-60 5-60 6-60 6-60
    Section baja (mm) Jembar 800 800 1000 1400 1800 2000 2500 3000 3500
    Dhuwur ≤1600 ≤1600 ≤1800 ≤2000 ≤2000 ≤2500 ≤2500 ≤3000 ≤3500
    kacepetan Roller conveyor (jenis kacepetan tanpa wates) m / min 0.5-3 0.5-3 0.5-2.0 0.5-2.5 0.5-2.5 0.5-2 0.5-2.5 0.5-3 0.5-4
    Steel plate kapasitas abrasive Kg / min 4 × 250 4 × 250 4X250 4X250 4X250 6X250 6X250 6X250 8X250
    Section baja kapasitas abrasive Kg / min 8 × 250 8 × 250 10X250 10X250 10X250 12X250 12X250 16X250 16X250
    kapasitas ventilasi m³ / h 8000-14500 9000-14500 12000-18000 13000-24000 13000-24000 16000-28000 16000-28000 18000-28000 22000-35000

    Golek banget cleaning plate kualitas baja dijupuk blasting mesin digawe ing China salah siji saka manufaktur China paling gedhé lan supplier - Efek Machine, kang siji saka misuwur merek. Leveraging ing peralatan majeng lan Techniques unggul, kita bisa kurban sing kuwi karo akurasi dhuwur, efficiency dhuwur, kinerja dipercaya lan umure dawa. Welcome to produk kualitas barang saka pabrik profesional kita.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!