Rreth nesh

Qingdao Huaxin Group Co, Ltd,  është e vendosur në parkun e industrisë perëndim të qytetit, Jiaonan, qyteti Qingdao, në afërsi të autostradës tre korsi me 100 metra larg, Jiaoji hekurudhor, liuting aeroportit ndërkombëtar, ish-bay trageti, tokës dhe transportit detar dhe ajror lidhjet e , vend shumë i përshtatshëm.

Kompania e themeluar në 1998, është një e kombinuar me projektimin dhe prodhimin, prodhim, instalim, shitjes dhe shërbimit të ndërmarrjeve është armik që të punojnë ngushtë së bashku. Casting ka filluar për të formuar bazën e prodhimit vendas për të pajisjeve të makinerive. Kompania kryesisht stafi teknik, menaxherët dhe punëtorët e punëtorisë kanë më shumë se dhjetë vjet të përvojave të prodhimit në teknologji të industrisë hedh. 

abx

produkt kryesor:

(A) pjatë çeliku QXY seri, profili qëlloi shpërthim makinë të pastër-up, Q32 gjurmuar qëlluar shpërthim të pastër-up makine, Q37 fiksohem seri lloj airless shtënë shpërthim pastrim makine, Q38, zinxhir Q48 seri varur qëlluar shpërthim të pastër-up makine, seri Q69 çeliku pjatë hekurudhor, struktura e qëlloi shpërthim pastrimi makinë. Q35 lloji turnable, Q76 shtënë seri shpërthim makinë të pastër-up, QGW tub çeliku seri e jashtme mur makinë të pastër-up, Q31 daulle-lloj makine të pastër-up, S11series rërë mikser.

(B) makine derdhur: seri Z143, seri Z145, seri Z146, Z148 seri
makine gjuajtje bazë: Z86series, ZHTO600 / 700, ZH87series, Z94 seri
makine Shell bazë: Z95 seri

(C) kapacitet vjetor të prodhimit prej 3000 në 10.000 ton seri të rërës rrëshirë-lidhura, linjë balte e prodhimit rërë. 

(D) Ndërmarrja nevojat e veçanta të përdoruesve të ndryshëm të pastër-up e makinerive të trajtimit rërës dhe llojet e ndryshme të projektimit mekanik, prodhimit.

Kompania ka forcë të fortë teknike, teknologji të përparuara të prodhimit, do të thotë të përsosur të zbulimit, sistemit të menaxhimit shkencor dhe të rreptë të sistemit të sigurimit të cilësisë në përputhje me kërkesat ndërkombëtare për të kandiduar. 

Kompania jonë përmbahet "kredibilitetit + cilësisë + risi + shërbimit" konceptin e marketingut, teknologjisë së përparuar të prodhimit, kërkesave të rrepta të cilësisë, një gamë të plotë të kontrollit dhe menaxhimit. Të orientuar drejt tregut reputacion, shërbim i sinqertë si një kriter.
Kompania gjithë stafit të mirëpritur njerëzit nga e gjithë bota për t'u bashkuar, të mirëpritur klientët e rinj dhe të vjetër që do të vijnë dhe të udhëheqin punën.WhatsApp Online Chat!