Tentang Kami

Qingdao Huaxin Grup Co., Ltd  ieu lokasina di kulon taman Industri kota, Jiaonan, kota Qingdao, deukeut ka tilu-jalur jalan raya jeung 100 méter jauh, kareta api Jiaoji, liuting bandara internasional, urut bay ferry, darat jeung laut na angkutan udara Tumbu , lokasi pohara merenah.

Perusahaan diadegkeun dina 1998, anu hiji digabungkeun jeung ngarancang jeung produksi, manufaktur, instalasi, jualan na usaha foe jasa digawekeun raket ngahiji. Casting geus dimimitian pikeun ngabentuk base produksi domestik pikeun alat-alat mesin. Parusahaan utamana staf teknis, manajer sarta pagawe bengkel gaduh leuwih ti sapuluh taun pangalaman produksi dina téhnologi Industri casting. 

abx

produk utama:

(A) plat QXY runtuyan baja, keureutan ditémbak blast mesin bersih-up, Q32 dilacak ditémbak blast mesin bersih-up, Q37 runtuyan hook tipe airless ditémbak blast mesin diberesihkeun, Q38, Q48 runtuyan ranté nongkrong ditémbak blast mesin bersih-up, runtuyan Q69 rail plat baja, struktur ditémbak mesin blast beberesih. Q35 tipe turnable, Q76 blast runtuyan shot mesin bersih-up, QGW pipe runtuyan baja témbok luar mesin bersih-up, Q31 kendang-tipe bersih-up mesin, S11series keusik mixer.

(B) mesin molding: runtuyan Z143, runtuyan Z145, runtuyan Z146, Z148 runtuyan
mesin Core shooting: Z86series, ZHTO600 / 700, ZH87series, Z94 runtuyan
mesin Shell core: Z95 runtuyan

(C) Fungsi kapasitas produksina taunan 3000 pikeun 10000 runtuyan ton keusik résin-kabeungkeut, garis produksi keusik liat. 

(D) kalakuan kabutuhan husus rupa pamaké tina bersih-up mesin penanganan keusik jeung rupa-rupa desain mékanis, produksi.

parusahaan boga kakuatan kuat teknis, téhnologi produksi canggih, hartosna beungeut sampurna, sistem manajemen ilmiah sarta sistem jaminan kualitas ketat luyu jeung sarat internasional pikeun ngajalankeun. 

Parusahaan urang taat kana "kredibilitas + kualitas + inovasi + jasa" konsep marketing, téhnologi produksi canggih, syarat kualitas ketat, sauntuyan pinuh kontrol jeung manajemén. Pasar -oriented reputasi, layanan tulus jadi kriteria hiji.
Perusahaan sakabeh staf ngabagéakeun urang ti sakuliah dunya pikeun gabung, ngabagéakeun para nasabah anyar jeung heubeul datang na pituduh karya.



WhatsApp Online Chat!