Apron Tipe Shot Blasting Mesin - Cina Qingdao Pangaruh Mesin

Apron Tipe Shot Blasting Mesin

Pondok Description:

Qingdao Huaxin suplai group ditémbak blasting mesin, nu makéna blasting kalawan kualitas luhur. parameter teknis saperti kieu: runtuyan ieu dipaké pikeun beberesih permukaan, keyeng romoving, sarta intensifikasi permukaan unggal jenis casting skala tengah jeung leutik, forging jeung pakasaban. Ieu cocog pikeun skala produksi diffenent, tiasa nangtung pamakéan lone tur loba unitscan ogé dipaké ditéang jeung komponén conveyor kontinyu, nulis produksi garis bersih-up. Q32 runtuyan Golěmpang sabuk ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Qingdao Huaxin suplai group ditémbak blasting mesin, nu makéna blasting kalawan kualitas luhur.

    parameter teknis saperti kieu:

    runtuyan ieu dipaké pikeun beberesih permukaan, keyeng romoving, sarta intensifikasi permukaan unggal jenis casting skala tengah jeung leutik, 

    forging jeung pakasaban. Ieu cocog pikeun skala produksi diffenent, tiasa nangtung pamakéan lone tur loba unitscan ogé dipaké ditéang

    jeung komponén conveyor kontinyu, nulis produksi garis bersih-up. 

    Q32 tipe runtuyan Golěmpang sabuk shot mesin blasting boga kaunggulan desain canggih, struktur lumrah énergi leutik 

    konsumsi tur efisiensi tinggi. 

    tabél spésifikasi

    parameter kamanunggalan Q326 Q3210 QR3210
    kakuwatan keur ngasilkeun T / H 0.6-1.2 3-5 1.5-2.5
    loading Beurat kg 200 600 600
    Beurat maksimum
    of One Piece
    kg 10 30 30
    Omod: méteran tina Roller nu mm Omod: 650 Omod: 1000 Omod: 1000
    sadia Kamampuh 0,15 0,4 0,3
    Karacunan Impelling Jilid kg / mnt 100 250 250
    Jilid kakuatan Air m³ / h 2200 6000 5000
    kakuatan Dissipation kw 12,6 32,6 24,3
    Dimensi Outline mm 3681 * 1650 * 5800 3644 * 2926 * 5856 3972 * 2600 * 4768
    Mesin Jumlah Beurat kg 2340 5843 7400 

    Mesin shot blasting bisa ngaropéa luyu jeung rupa sarat.

    Dina raraga meuli mesin paling cocog pikeun workpieces Anjeun, mangga nunjukkeun sacara rinci handap.

    1. Jenis workpiece anjeun bersih?

    2. Ukuran workpiece, panjangna, lebar, jangkungna sarta beurat workpiece maksimum.

    3. Naon kapasitas produksina Anjeun per poé (8 jam)?

    4. Ieu pelesir kuring lamun bisa nyadiakeun poto rinci workpiece ka urang.

    Dumasar rinci ieu informasi, anu usulan teknis lengkep bakal dikirim ka anjeun pikeun rujukan.

    Manggihan unggulan mesin blasting tipe kualitas apron shot dilakukeun dina Cina ti salah sahiji pabrik Cina panggedéna jeung suppliers - Pangaruh Mesin, anu mangrupakeun salah sahiji merek kasohor. Leveraging on peralatan canggih jeung téhnik punjul, urang tiasa nawiskeun maneh parabot misalna kalawan akurasi tinggi, efisiensi tinggi, kinerja dipercaya jeung lifespan panjang. Wilujeng sumping di produk kualitas borongan ti pabrik profésional urang.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!