Baja pipe Outer Besar makéna Blasting Mesin - Cina Qingdao Pangaruh Mesin

Baja pipe Outer Besar makéna Blasting Mesin

Pondok Description:

Manggihan pipe kualitas baja unggulan témbok luar shot mesin blasting dilakukeun dina Cina ti salah sahiji pabrik Cina panggedéna jeung suppliers - Pangaruh Mesin, anu mangrupakeun salah sahiji merek kasohor. Leveraging on peralatan canggih jeung téhnik punjul, urang tiasa nawiskeun maneh parabot misalna kalawan akurasi tinggi, efisiensi tinggi, kinerja dipercaya jeung lifespan panjang. Wilujeng sumping di produk kualitas borongan ti pabrik profésional urang. Baja pipah makéna Blasting Mesin: Ieu geus loba dipaké pikeun logam r ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Manggihan pipe kualitas baja unggulan témbok luar shot mesin blasting dilakukeun dina Cina ti salah sahiji pabrik Cina panggedéna jeung suppliers - Pangaruh Mesin, anu mangrupakeun salah sahiji merek kasohor. Leveraging on peralatan canggih jeung téhnik punjul, urang tiasa nawiskeun maneh parabot misalna kalawan akurasi tinggi, efisiensi tinggi, kinerja dipercaya jeung lifespan panjang. Wilujeng sumping di produk kualitas borongan ti pabrik profésional urang.

    Baja pipah makéna Blasting Mesin:
    Ieu geus loba dipaké pikeun rod logam, tube baja, minyak bumi, kimia, industri kakuatan listrik. Dina prosés ngabentuk, pamrosésan, transporting tur nyimpen tina sapotong gawe, bakal aya oksida palapis, karat, slag, lebu, minyak jeung nu lianna dina beungeut cai. The Steel pipe Shot Blasting Mesin bisa maksa hiji blast shot kuat dina beungeut pipe baja dina kaayaan aslina, ngaleupaskeun lapisan karat, las slag jeung oksida skala, sahingga ménta seragam luster logam, pikeun ngahontal hiji roughness permukaan lumrah, tur ningkatkeun kualitas palapis sarta pangaruh anti korosi, mayungan tube na dilegaan pamakéan kahirupan tube baja.

    Parameter teknis saperti kieu:

     

    ngetik lebar beberesih éféktif (mm) Ukuran inlet sahiji kamar shot blasting (mm) Diberesihkeun panjangna workpiece (mm) Conveying speed (m / mnt) ketebalan meresihan workpiece (mm) Blasting volume (kg / mnt) kapasitas loading heula (kg) Ventilasi kuantitas (m3 / h) Total kakuatan (kw)
    Q698 800 1600 × 800 1200-12000 0.5-4 3-60 4 × 120 4000 22000 90
    Q6912 1200 1200 × 400 1200-12000 0.5-4 3-60 4 × 250 4000 17560 78,3
    Q6915 1500 1700 × 400 1200-12000 0.5-4 1.5-60 4 × 250 4000 19000 113,5
    Q6920 2000 2200 × 400 1200-12000 0.5-4 3-60 6 × 250 4500 19550 156,6
    Q6925 2500 2700 × 800 3000-12000 0.5-4 3-60 6 × 250 4500 27758 204,8
    Q6930 3000 3200 × 800 2400-12000 0.5-4 3-110 6 × 360 8000 28050 224,55
    Q6940 4000 4200 × 400 4500-18000 0.5-4 4.5-100 8 × 360 11000 38000 293,6

    6362631425205072964115240


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!