Roller Tipe Shot Blasting Mesin - Cina Qingdao Pangaruh Mesin

Roller Tipe makéna Blasting Mesin

Pondok Description:

Manggihan unggulan mesin blasting tipe kualitas roller shot dilakukeun dina Cina ti salah sahiji pabrik Cina panggedéna jeung suppliers - Pangaruh Mesin, anu mangrupakeun salah sahiji merek kasohor. Leveraging on peralatan canggih jeung téhnik punjul, urang tiasa nawiskeun maneh parabot misalna kalawan akurasi tinggi, efisiensi tinggi, kinerja dipercaya jeung lifespan panjang. Wilujeng sumping di produk kualitas borongan ti pabrik profésional urang. Produk fitur: Q69 roller tipe shot mesin blasting mangrupakeun mesin keur ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Manggihan unggulan mesin blasting tipe kualitas roller shot dilakukeun dina Cina ti salah sahiji pabrik Cina panggedéna jeung suppliers - Pangaruh Mesin, anu mangrupakeun salah sahiji merek kasohor. Leveraging on peralatan canggih jeung téhnik punjul, urang tiasa nawiskeun maneh parabot misalna kalawan akurasi tinggi, efisiensi tinggi, kinerja dipercaya jeung lifespan panjang. Wilujeng sumping di produk kualitas borongan ti pabrik profésional urang.
    Produk fitur:
    Q69 roller tipe shot mesin blasting mangrupakeun mesin keur meresihan piring baja tur propil baja. Eta niatna blast sésa kaayaan baja aslina ngaleupaskeun karat permukaan, slag las na skala, sahingga némbongkeun warna logam seragam jeung ningkatkeun kualitas palapis sarta pangaruh pencegahan korosi.
    Kaunggulan:
    A. Ngaronjatna sipat anti kacapean sahiji produk jeung logam mékanis komponén.
    B. konsentrasi stress Nyoplokkeun
    C. Prolonging hirup mangpaat
    D. ngaoptimalkeun beungeut status teknis tina potongan karya
    E. Ngaronjatna efisiensi beberesih gancang
    F. 10mm ketebalan liner SPMn13protective, hirupna téh ngeunaan 15000 jam
    sistem kontrol G. purwakarta, bisa ngahontal operasi otomatis .

    ngetik Éféktif beberesih widthmm) Ukuran inlet sahiji kamar shot blasting (mm) Diberesihkeun workpiece panjang (mm) Conveying speed (m / mnt) Diberesihkeun workpiece ketebalan (mm) Blasting volume (Kg / mnt) Mimiti loading kapasitas (kg) Ventilasi kuantitas (m3 / h) Total kakuatan (kw)
    Q698 800 1600 × 800 1200-12000 0.5-4 3-60 4 × 120 4000 22000 90
    Q6912 1200 1200 × 400 1200-12000 0.5-4 3-60 4 × 250 4000 17560 78,3
    Q6915 1500 1700 × 400 1200-12000 0.5-4 1.5-60 4 × 250 4000 19000 113,5
    Q6920 2000 2200 × 400 1200-12000 0.5-4 3-60 6 × 250 4500 19550 156,6
    Q6925 2500 2700 × 800 3000-12000 0.5-4 3-60 6 × 250 4500 27758 204,8
    Q6930 3000 3200 × 800 2400-12000 0.5-4 3-110 6 × 360 8000 28050 224,55
    Q6940 4000 4200 × 400 4500-18000 0.5-4 4.5-100 8 × 360 11000 38000 293,6

    6362631512772193759606105


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!