Baja Lempeng beberesih Shot Blasting Mesin - Cina Qingdao Pangaruh Mesin

Baja Lempeng beberesih Shot Blasting Mesin

Pondok Description:

plat baja beberesih ditémbak mesin blasting Paké: mesin bisa salah-off meresihan pikeun bagian baja, plat baja (kedah ngadopsi sacara manual loading) jeung struktur ukuran lumrah. Teu ukur bisa nyabut kamampuan las, tapi ogé bisa ningkatkeun workpieces lalawanan kacapean, sarta ngahontal tujuan ngaronjatkeun kualitas jero na beungeut mesin ieu cocog pikeun relief setrés, jeung keyeng nyoplokkeun surfaces tina wangunan, sasak jeung badag skala séjén I industri baja -beam, ukuran badag st ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    plat baja beberesih ditémbak blasting mesin

    Paké:
    mesin bisa salah-off meresihan pikeun bagian baja, plat baja (kedah ngadopsi sacara manual loading) jeung struktur ukuran lumrah. Teu ukur bisa nyabut kamampuan las, tapi ogé bisa ningkatkeun workpieces lalawanan kacapean, sarta ngahontal tujuan ngaronjatkeun kualitas jero na beungeut
    mesin ieu cocog pikeun relief setrés, jeung keyeng nyoplokkeun surfaces tina wangunan, sasak jeung badag skala séjén I industri baja -beam, struktur ukuran baja badag industri baja H-buncis. Ii oge lumaku kana téhnologi lukisan, keyeng nyoplokkeun surfaces tina plat baja, bagian jeung struktur nu keur kapal, mobil, stock rolling, sasak, mesin sarta industri sejenna!

    parameter teknis:

    nami Q698 Q6910 Q6912 Q6915 Q6920 Q6925 Q6930 Q6935 Q6940
    dimension diberesihkeun Baja plat (mm) panjang 2000-9000 2000-9000 3000-9000 3000-9000 4000-12000 4000-12000 6000-12000 6000-12000 6000-9200
    rubak 800 1000 1200 1500 2000 2500 3000 3500 4000
    kandel 2-35 2-35 2-40 2-45 3-50 4-60 5-60 6-60 6-60
    Bagian baja (mm) rubak 800 800 1000 1400 1800 2000 2500 3000 3500
    luhur ≤1600 ≤1600 ≤1800 ≤2000 ≤2000 ≤2500 ≤2500 ≤3000 ≤3500
    speed roller conveyor (variasi speed wates) m / mnt 0.5-3 0.5-3 0.5-2.0 0.5-2.5 0.5-2.5 0.5-2 0.5-2.5 0.5-3 0.5-4
    Baja plat kapasitas abrasive Kg / mnt 4 × 250 4 × 250 4X250 4X250 4X250 6X250 6X250 6X250 8X250
    Bagian baja kapasitas abrasive Kg / mnt 8 × 250 8 × 250 10X250 10X250 10X250 12X250 12X250 16X250 16X250
    kapasitas ventilasi m³ / h 8000-14500 9000-14500 12000-18000 13000-24000 13000-24000 16000-28000 16000-28000 18000-28000 22000-35000

    Manggihan unggulan beberesih plat kualitas baja dicandak blasting mesin buatan Cina ti salah sahiji pabrik Cina panggedéna jeung suppliers - Pangaruh Mesin, anu mangrupakeun salah sahiji merek kasohor. Leveraging on peralatan canggih jeung téhnik punjul, urang tiasa nawiskeun maneh parabot misalna kalawan akurasi tinggi, efisiensi tinggi, kinerja dipercaya jeung lifespan panjang. Wilujeng sumping di produk kualitas borongan ti pabrik profésional urang.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!