• How to work of multi-piston pneumatic molding machine ?

  How to work of multi-piston pneumatic molding machine ?

      Qingdao Huaxin’s multi-piston moulding machine can be used for making mould by clay Green sand in various casting workshops. It can be used singly or in a mechanized assembly line or in a semi-automatic line.      Features of multi-piston moulding machine:     1, pneumatic multi-contact...
  Lexo më shumë
 • What is Shell Core ?

  What is Shell Core ?

                       Characteristics and Advantages of Shell Core Machine Tag: mould pattern, core shooting machine, shell core machine, hot core box, coated sand core making machine , Automatic shell core machine, Foundry machhinery , Sand casting technology —————...
  Lexo më shumë
 • Static Pressure Molding Line Technology

  Static Pressure Molding Line Technology

  Main characteristics of the static pressure moulding line:    As a user , before purchasing static pressure moulding line , they must be know the Static Pressure Molding Line Technology and later can choose which one is the best for themselves.   As one of the largest molding line manufacturer i...
  Lexo më shumë
 • What is Sand Casting Terminology in Foundry plant ?

  What is Sand Casting Terminology in Foundry plant ? 1.Green sand – Green sand is moist, clay-bonded sand used for creating molds in sand casting foundries. Green sand is made by combining very fine sand such as silica or olivine, with bentonite clay and water.  Molds made out of green san...
  Lexo më shumë
 • What is Sand casting Technology ?

  What is Sand casting Technology ?

  Sand casting Technology              Casting process is melting metal to a liquid and pouring it into the casting mould. After cooling, solidification and shot blast cleaning, the casting with predetermined shape, size and properties can be obtained.                        There are three parts i...
  Lexo më shumë
 • Russian customers visited foundry machinery supplier

  Russian customers visited foundry machinery supplier

  Yesterday Russian customers visited to Qingdao Huaxin Group Company. Russian customers chose our Huaxin Company from many China foundry machinery manufacturers for our so many kinds of foundry equipments whicha are from semi-automatic sand moulding machine, automatic core shooting machine to auto...
  Lexo më shumë
 • Sand Casting

  Sand Casting

  Sand Casting – Sand Casting is a method that takes sand as the main raw material and liquid metal fills the whole mold cavity completely by gravity to form castings. The sand blasting process drawing : Advantage:             1) Wide range of use;              2) Wide range of materials ca...
  Lexo më shumë
 • ZH650 Hot Core shooter machine will be work

  ZH650 Hot Core shooter machine will be work

  This Hot Box Sand  Core shooter Machine ZH660 uses coated sand as the production material. Sand is injected into one or two nozzles in turn or simultaneously through high-pressure airflow. The mould is heated (electricity or gas) to 180-240 and solidified to form. Sand and shell moulds can be ma...
  Lexo më shumë
 • Q3210 Tumbling shot blasting machine -Deliver goods

  Q3210 Tumbling shot blasting machine -Deliver goods

  Q3210 crawler shot blasting machine is mainly used in machine tool factory, automobile factory, spring factory, heat treatment workshop, foundry workshop and stamping workshop. The tumble shot blasting machine uses high-speed rotating impeller to throw the projectile onto the workpiece which is ...
  Lexo më shumë
 • Delivery Goods -Q326 Tumble shot blasting machine

  Delivery Goods -Q326 Tumble shot blasting machine

    Qingming Festival /Tomb-sweeping Day is a traditional festival in China. national regulation there are three days holidays . However, due to there are so many orders for shot blasting equipment to be produced and shipped, our workshop workers are working actively to complete the equipment produ...
  Lexo më shumë
 • Automatic Sand molding unit is trail running

  Automatic Sand molding unit is trail running

  Fully automatic hydrostatic Green sand molding line 1.1 the main structure of the molding machine it is considered to be an ideal molding method for green sand, and its equipment is mainly composed of louvered addding sand hopper, multi-contact, residual sand frame, template frame, lifting table ...
  Lexo më shumë
 • China Foundry Expo 2019 Qingdao Huaxin Shengye Success

  China Foundry Expo 2019 Qingdao Huaxin Shengye Success

   Our company-QINGDAO HUAXIN CASTING MACHINE CO.,LTD.  participated in The 17th China international Foundry Expo in 2019 ,which is the foundry exposition organized by China Foundry Association from March 13 to 16, 2019. Our company exhibited the self-designed fully automatic static pressure mould...
  Lexo më shumë
 • ZH650S horizontal part core shooting machines are shipping now

  ZH650S horizontal part core shooting machines are shipping now

  These days we are so busy for producing all kinds of foundry machinery according to our custoers’ orders. Core shooter machine have cold core box and hot core box according to different curing mode.      
  Lexo më shumë
 • How to clean the moulding machine

  The process of heat treatment, plastic, rust treatment and rough machining of the castings after cleaning. Casting after treatment is the last process of the production of casting equipment. Casting cleaning will remove the casting from the mold, remove the excess parts outside the body, and grin...
  Lexo më shumë
 • Welcome customers from Thailand

  Customers from Thailand are signing contracts for core shooters.  Thank you for your trust and support. Our Services 1. Reply your inquiry in 24 working hours.2. Experienced staffs answer all your questions in time.3. Customized design is available.4. Exclusive and unique solution can be provi...
  Lexo më shumë
 • Q3220 apron type shot blasting machine

  Equipment uses: Suitable for shot blasting cleaning of large quantities of small castings, forgings and weldments, It can satisfy the technological requirements of shot blasting cleaning for various materials, and can realize the automatic control of PLC and continuous production operation.It c...
  Lexo më shumë
 • Customers are checking the automatic static molding line.

  Customers are checking the automatic static molding line.

  Customers are checking the automatic static molding line. This customers are our regular customers, We have established a long-term cooperative relationship.They mainly produce wallboards for rubber machinery. They have bought clay sand production line and molding machine in 2007. In 2018, they r...
  Lexo më shumë
 • Customers from Pakistan are signing the automatic static molding line contract.

  Customers from Pakistan are signing the automatic static molding line contract.

  Static Pressure Automatic Moulding Line of Green Sand Customers from Pakistan are regular customers. We have established a long-term cooperative relationship.They have bought many core shooters.What they most value is quality and service.Through long-term cooperation, our company has become their...
  Lexo më shumë
 • The client from Pakistan is signing the contract.

  The client from Pakistan is signing the contract.

  Lexo më shumë
 • What are the benefits of a full automatic static molding shaping line?

  What are the benefits of a full automatic static molding shaping line?

                   Full automatic static molding shaping line Advantages : -High ability for compaction sand, rigid and dense mould, suitable to manufacture of complex castings. -Good working condition and labour saving. -Dimensional stability and better surface roughness. -Mould plate with high ra...
  Lexo më shumë
 • Të plotë automatike ofrimit linjë derdhur

  Parimi i punës i teli formimin makinës është: tel nëpërmjet linjës transmetimit raft dërguar në trup, nga drejtimi, linjë të ofrimit në zonën e përpunimit makine, përmes rrotacionit dhe për të dërguar bobinë me derdhur palosur kënd, me rrotullimin e boshtit të ndryshme kënde, duke formuar, me h ...
  Lexo më shumë
 • Getting gati për një shpërthim

  1, kontrolloni operacioni pajisjeve është normale. Nëse hundë llak është e dëmtuar, të tilla si ndriçimi, ventilimi, ajri i ngjeshur është normal, rrjedhjet pajisje rërë, në qoftë se ndonjë nga sa më sipër, riparimet e nevojshme mund të kryhet vetëm në kohën e duhur. 2, të verifikojë rrugët dhe ndeshje pjesë, për të shmangur një pjesë të gabuar. Inventor ...
  Lexo më shumë
 • Shot blasting machines and sandblast machine what is the difference?

  1) Dallimi në mes prish dhe sandblasting: sandblasting janë mekanike apo pastrimin e ajrit të ngjeshur, llak rrjedhjen rërë fuqishëm për sipërfaqet metalike, përdorni forcën e ndikimit gërryes, troket fëlliqur mbi të, dhe për të arritur pastrimin qëllim apo procesin e modifikimit. Sandblasting është kryesisht për ...
  Lexo më shumë
 • How to choose a better shot blasting machine?

  shpenzimet e energjisë vazhdojnë të rriten, fokusi i vendit në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit promovon zhvillimin teknologjik të shtënë prish industrinë e makinës. Në funksion të këtij qese të përziera e situatës industrisë shtënë prish makinerive, si për të zgjedhur një e shtënë prish makinë, për të ulur ...
  Lexo më shumë
123Tjetra> >> Page 1 / 3

WhatsApp Online Chat!