• China Foundry Expo 2019 Qingdao Huaxin Shengye Success

  China Foundry Expo 2019 Qingdao Huaxin Shengye Success

   Our company-QINGDAO HUAXIN CASTING MACHINE CO.,LTD.  participated in The 17th China international Foundry Expo in 2019 ,which is the foundry exposition organized by China Foundry Association from March 13 to 16, 2019. Our company exhibited the self-designed fully automatic static pressure mould...
  Lexo më shumë
 • ZH650S horizontal part core shooting machines are shipping now

  ZH650S horizontal part core shooting machines are shipping now

  These days we are so busy for producing all kinds of foundry machinery according to our custoers’ orders. Core shooter machine have cold core box and hot core box according to different curing mode.      
  Lexo më shumë
 • How to clean the moulding machine

  The process of heat treatment, plastic, rust treatment and rough machining of the castings after cleaning. Casting after treatment is the last process of the production of casting equipment. Casting cleaning will remove the casting from the mold, remove the excess parts outside the body, and grin...
  Lexo më shumë
 • Welcome customers from Thailand

  Customers from Thailand are signing contracts for core shooters.  Thank you for your trust and support. Our Services 1. Reply your inquiry in 24 working hours.2. Experienced staffs answer all your questions in time.3. Customized design is available.4. Exclusive and unique solution can be provi...
  Lexo më shumë
 • Q3220 apron type shot blasting machine

  Equipment uses: Suitable for shot blasting cleaning of large quantities of small castings, forgings and weldments, It can satisfy the technological requirements of shot blasting cleaning for various materials, and can realize the automatic control of PLC and continuous production operation.It c...
  Lexo më shumë
 • Customers are checking the automatic static molding line.

  Customers are checking the automatic static molding line.

  Customers are checking the automatic static molding line. This customers are our regular customers, We have established a long-term cooperative relationship.They mainly produce wallboards for rubber machinery. They have bought clay sand production line and molding machine in 2007. In 2018, they r...
  Lexo më shumë
 • Customers from Pakistan are signing the automatic static molding line contract.

  Customers from Pakistan are signing the automatic static molding line contract.

  Static Pressure Automatic Moulding Line of Green Sand Customers from Pakistan are regular customers. We have established a long-term cooperative relationship.They have bought many core shooters.What they most value is quality and service.Through long-term cooperation, our company has become their...
  Lexo më shumë
 • The client from Pakistan is signing the contract.

  The client from Pakistan is signing the contract.

  Lexo më shumë
 • What are the benefits of a full automatic static molding shaping line?

  What are the benefits of a full automatic static molding shaping line?

                   Full automatic static molding shaping line Advantages : -High ability for compaction sand, rigid and dense mould, suitable to manufacture of complex castings. -Good working condition and labour saving. -Dimensional stability and better surface roughness. -Mould plate with high ra...
  Lexo më shumë
 • Të plotë automatike ofrimit linjë derdhur

  Parimi i punës i teli formimin makinës është: tel nëpërmjet linjës transmetimit raft dërguar në trup, nga drejtimi, linjë të ofrimit në zonën e përpunimit makine, përmes rrotacionit dhe për të dërguar bobinë me derdhur palosur kënd, me rrotullimin e boshtit të ndryshme kënde, duke formuar, me h ...
  Lexo më shumë
 • Getting gati për një shpërthim

  1, kontrolloni operacioni pajisjeve është normale. Nëse hundë llak është e dëmtuar, të tilla si ndriçimi, ventilimi, ajri i ngjeshur është normal, rrjedhjet pajisje rërë, në qoftë se ndonjë nga sa më sipër, riparimet e nevojshme mund të kryhet vetëm në kohën e duhur. 2, të verifikojë rrugët dhe ndeshje pjesë, për të shmangur një pjesë të gabuar. Inventor ...
  Lexo më shumë
 • Shot blasting machines and sandblast machine what is the difference?

  1) Dallimi në mes prish dhe sandblasting: sandblasting janë mekanike apo pastrimin e ajrit të ngjeshur, llak rrjedhjen rërë fuqishëm për sipërfaqet metalike, përdorni forcën e ndikimit gërryes, troket fëlliqur mbi të, dhe për të arritur pastrimin qëllim apo procesin e modifikimit. Sandblasting është kryesisht për ...
  Lexo më shumë
 • How to choose a better shot blasting machine?

  shpenzimet e energjisë vazhdojnë të rriten, fokusi i vendit në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit promovon zhvillimin teknologjik të shtënë prish industrinë e makinës. Në funksion të këtij qese të përziera e situatës industrisë shtënë prish makinerive, si për të zgjedhur një e shtënë prish makinë, për të ulur ...
  Lexo më shumë
 • Shot-blasting machine parts-oriented use and maintenance

  Hook type shot-blasting machine, its directional set of rectangular Windows are more prone to wear, so often or regularly check the wear condition, to be able to adjust the directional window position, or replace the redirect. Under normal circumstances, if directional window of the 10MM, it can ...
  Lexo më shumë
 • Through shot blasting machine electrical system specifications

  In the shot blasting machine, due to various reasons will inevitably produce a variety of failures, resulting in shot blasting machine is not working properly, not only affect the productivity, which will also cause equipment failure. Therefore, after blasting machine electrical failure, shot bla...
  Lexo më shumë
 • Shot blast machine dust-common problems and solutions

  Use the blasting machine must be installed dust collector. In order to remove rust and other dust; Dust cartridge dust collector-oriented General; because of dust collection efficiency, high accuracy, small size and so on. Shot blast machine dust-common problems and solutions: 1. shot blast machi...
  Lexo më shumë
 • Consequences of throwing shield from failure to replace

  Blast wheel shot blasting machine is the most important part, shot by the motor, top designer plates, side plates, side protection plates, fixed, block sand table, spindle, combination plates, blades, impeller, targeted cover, impeller, bearings, etc. Throwing pills device wear Nursing Board is u...
  Lexo më shumë
 • Folding track-type shot blasting machine

  Crawler-type shot blasting machine, suitable for all kinds of parts surface cleaning. All kinds of metal surface cleaning of castings, black Rust on the surface of metal parts, stamping Burr and Burr on the surface of the abate, forging and heat treatment surface treatment of workpieces and sprin...
  Lexo më shumë
 • Overview of folding hook type shot blasting machine

  Advantages: 1. big shot, a high toss velocity international advanced cantilever type centrifugal impeller, can significantly improve the quality of cleaning rate, access to satisfactory cleaning. 2. simulation of projectile and all drawings are completely shot blasting machine using computer-aide...
  Lexo më shumë
 • Shot blasting machine safe operation

  1. Prohibition of shot blasting machine without protective equipment operation. 2. must be open when you add or recycling iron fan, horizontal, bucket elevator and vertical spiral. 3. periodic open dust-pulse-jet cleaning to remove dust. Extended dust time pulse after 30 minutes of downtime. 4. i...
  Lexo më shumë
 • Drum blast machines what are the common faults

  Fault: shot blasting machine running deviation Phenomenon: road, rail and roller inner ring raised bite, road-rail damage. Solution: adjust the wheel bearing screws so that the drum running in a normal state. Breakdown II: steel shot blasting machine is not enough Phenomenon: Clean long, ineffect...
  Lexo më shumë
 • shot blasting machine

  Steel Tube Shot Blasting Machine: It is widely used for metal rod, steel tube, petroleum, chemical, electric power industry. In the process of forming, processing, transporting and storing of the work piece, there will be oxide coating, rust, slag, dust, oil and others on the surface. The Steel P...
  Lexo më shumë
 • All Kinds Of Foundry Core Shooting Machine

  Shell core making machine is foundry equipment which is using heated core box technology to make Resin coated sand shell core. Structure of Shell Core Making Machine: Vertical parting type Shell Core Machine Shell Core Vertical Parting – Gas type burners or  electrical heating Features: 1. ...
  Lexo më shumë
 • Movable Clay Sand Molding Machine

  Qingdao Huaxin group supply moveable green sand molding machine, the molding machne is moveable and easy operation. we produce all kinds of green sand molding machine, you can tell us the size of sand box , so we can choose the suitable machine for you!  The quality of survival of the company, se...
  Lexo më shumë
1234 Next > >> Page 2 / 4

WhatsApp Online Chat!